Arculat, Design, PR, Kommunikáció

belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációLám mennyire fontos a márkaépítés!
- 2007.08.15.

A mai tinédzserek szeretnek márkákról és reklámokról beszélgetni - legalábbis ezt lehet kiolvasni abból a felmérésből, amely szerint a fiatalok átlagosan heti 145 alkalommal folytatnak beszélgetéseket brandekről.

A 13 és 17 év közöttiek hetente összesen 145-ször, vagyis naponta több mint hússzor említenek meg márkákat, esetleg reklámkampányokat beszélgetéseikben átlagosan. Ez kétszer annyi, mint a felnőttek esetében - derül ki a Keller Fay Group elemzéséből, melyet a Brandweek idéz.


Jó reklám a szponzorálás
- 2007.08.10.

A Szentkirályi az Országos Mentőszolgálat hivatalos támogatója lett Az Országos Mentőszolgálat csaknem 6 évtizedes működése során példa nélkül áll az a támogatás, amelyet a Szentkirályi nyújt a nyári hőségben az életmentőknek. A létrejött együttműködés keretében a cég biztosítja az Országos Mentőszolgálat teljes, csaknem 800
gépkocsijának ásványvízellátását, valamint a frissítők hidegen
tartásához szükséges thermotasakokat is.


Milyen cégnek kell arculati kézikönyv?
- 2007.07.19.

Minél nagyobb a vállalkozás, annál több helyen kell megjelennie arculatának. A grafikai stúdiók kínálatában szereplő úgynevezett kisarculat a céget azonosító alapvető elemeket tartalmazza: a logót, a névjegykártyát, a borítékot és a levélpapírt.
A kiterjedt arculat ezzel szemben a vállalkozás minden olyan arculati elemét magában foglalja, amelyet a cég valahol alkalmazhat (például: eseményeken, kiadványokban).

Ahhoz, hogy a gondosan megtervezett megjelenés a gyakorlatban is az elvártak szerint érvényesüljön, szükség van „használati utasításra”, amelyben a tervezők lefektetik az arculat egységességének alapjait, az alkalmazás szabályait. Ez akkor is szavatolja, hogy az eredeti elképzelések szerint működjön, ne „híguljon fel” a megjelenés, amikor az arculatot kialakító grafikai tervezők már nincsenek jelen a vállalkozás életében.
Nagyobb, multinacionális cégek esetében nem ritka, hogy az arculati kézikönyv több száz, akár ezer oldalra rúg, és minden, látszólag apróságnak tűnő arculati elemet részletesen szabályoz. Kis- és középvállalkozások esetében nincs szükség ilyen részletességű szabályozásra, de a legfontosabb alapelveket rögzítő arculati útmutatóra igen, hogy üzeneteiket a megfelelő hatékonysággal, megfelelő keretben juttassák el partnereiknek.


Reklámok az ügyfélszolgálati irodában
- 2007.06.27.

Az egyik reklámügynökség megállapodott a hetedik kerületi önkormányzattal arról, hogy két ügyfélszolgálati irodában állít fel plazmatévét. Az elektronikus felületen a helyi hírek mellett ügyféltájékoztatók és reklámok is szerepelnek majd.

GVH bírság
- 2007.06.27.

Műszaki cikk kereskedők kaptak bírságot a versenyhivataltól, összesen 55 millió forint értékben. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa az Elektro Computert 50 millió, míg az Euronics-et ötmillió forint bírság megfizetésére kötelezte, ugyanis mindkét cég hamis adatokat közölt az általuk elérhető árkedvezmények mértékéről.
Forrás: Kreatív OnlineTisztelt Olvasó!
A CodexImage Grafikai és PR Műhely munkájáról, szolgáltatásairól, akcióiról ezentúl a www.uzleti-vilag.huoldalon olvashat. Kattintson rá bátran!


Ezt az oldalt nem fejlesztjük tovább, rövidesen megszűnik!
Kedves Látogató! Szeretne többet tudni az arculatépítésről, PR és kommunikációs eszközökről? Regisztráljon hírlevelünkre és 3 napon belül elküldjük Önnek "6+2 TÉNYEZŐ, AMELY NEM HIÁNYOZHAT REKLÁMJÁBÓL!" című ingyenes tanulmányunkat.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Honlapkészítés